Pro domácí ošetření vám doporučujeme tyto produkty Kapyderm:

Tablety shOck – aktivace vlasového růstu

Aktivní stimulátor vlasového růstu. Vhodné k užití při nadměrném maštění vlasové pokožky a vypadávání vlasů různých příčin. Obsahující komplex řas a oligoelementů, dodávající nutriční výživu potřebnou pro obnovu růstového cyklu. Základní stavební prvek při potřebě vysoké regenerace vlasů. Vhodný při nadměrné zátěži organismu, hormonálních disbalancích jako je menopauza, vysazení hormonální antikoncepce u žen či po ukončení laktace.

910 Kč

Hydratační mléko na vlasy

Zvyšuje lesk a poskytuje účesu zpevnění a požadovanou fixaci. Přípravek nezanechává ve vlasech stopy. Velmi oblíbený produkt u klientů s narušenou strukturou vlasů a vysokým nárokem na přípravky, které nezatěžují na objemu. Mléko se nanáší do mokrých vlasů před foukáním nebo žehlením.

od 620 Kč

Enzymatické sérum

Sérum neutralizující alkalické zbytky, vhodný na vyživení narušených vlasových vláken, obnovuje přirozené PH vlasu. Velmi oblíbený přípravek profesionálních kadeřníků jako závěrečná péče po práci s vlasy (užívá se jako kondicionér). Po aplikaci jsou vlasy lesklé, hydratované a zpevněné. Vhodné k užití před tepelnou úpravou účesu.

od 690 Kč

Kolagenová emulze

Odstraňuje svědění pokožky hlavy a ulevuje od pocitu pnutí. Má silně hydratační a zklidňující účinky, vhodné pro dehydratovanou a unavenou pokožku. Dodává vlasům na objemu a výživě. Vhodné i pro podrážděnou pokožku.

od 790 Kč
Extrakt z placenty

Revitalizátor vlasových vláken, obsahující extrakt fyto organické placenty a širokospektrý vitamin-komplex působící na buněčnou regeneraci. Má blahodární vliv na citlivou pokožku. Vhodné jako terapie při nadměrné zátěži či u stavů hormonálních disbalancí jako je menopauza, období po porodu či po ukončení laktace u žen atd.

1290 Kč
21 Kapyderm Lupy 250
Čistící báze normalizační

Péče o vlasy

Normalizační báze je vhodná pro všechny typy vlasů a užití v jakékoliv fázi terapeutického cyklu. Neovlivňuje růstový cyklus vlasů, ale napomáhá upravit přirozené pH vlasové pokožky a normalizovat její stav.

Péče o pleť/tělo

Tato čisticí báze je vhodná pro šetrné očištění a odlíčení všech typů pleti (pH 5).

Použití: Množství gelu o velikosti lískového oříšku smíchejte s vlažnou vodou a v dlaních vytvořte pěnu. Tu naneste na obličej a krk, krátce promasírujte a opláchněte vodou. Následně pokračujte v aplikaci svých oblíbených produktů. Pleť čistěte dvakrát denně.

od 550 Kč

Čistící báze proti lupovitosti

Jemný přípravek působící důrazně proti nadměrnému štěpení kožních buněk různého původu, projevující se lupovitostí.

od 550 Kč

Čistící báze na suchou pokožku

Suchá vlasová pokožka je důsledkem narušené funkce mazových žláz či nadměrného používání nevhodných přípravků vlasové kosmetiky.

Šampon pro obzvláště suchou pokožku upravuje její přirozené pH. Dodává vlasům látky nezbytné pro správnou výživu vlasových vláken, čímž opětovně navrací jejich pružnost, lesk a pomáhá regeneraci vlasového keratinu.

od 550 Kč

Čistící báze na mastnou pokožku

Působí na mazové žlázy – vyrovnává produkci mazu, čímž zabraňuje nadměrnému maštění pokožky a vlasů.

od 550 Kč

Čistící báze proti vypadávání vlasů

Přináší vlasové pokožce všechny nezbytné živiny a zároveň ji posiluje. Díky vysokému obsahu vitamin-komplexu se přípravek užívá pro stimulaci obnovy vlasového cyklu. Lze užívat i jako prevence vlasového výpadku při zatížení organismu. Šampon je vhodné kombinovat s regeneračními ampulemi DT a N.

od 550 Kč